Bean avlyste TV-serie

(16.01.2007, sist oppdatert 16.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den engelske skuespilleren Sean Bean vil ikke lage flere episoder i sin amerikanske TV-serie «Faceless» fordi han mente han ikke kunne spille en hardkokt forbryter uten å banne og være brutal.

Den dyre første episoden slo godt an, men Bean syntes han måtte gjøre for mange tilpasninger for å tekkes amerikansk sensur.

 

- Det var for mange restriksjoner. Jeg spilte en kar som bor på gata, en kriminell som ville gjengjelde lidelsen og smerten han hadde blitt påført. Men det var enkelte ting TV-selskapet (Fox) ikke ville tillate. Jeg kunne ikke banne, jeg kunne ikke ta en røyk, jeg kunne ikke drikke og jentene måtte stort sett være påkledd.

 

- Jeg sa: «-Stopp en halv, hva slags fyr er det jeg spiller her? Du kan ikke spille en sånn type uten å banne eller være voldelig.»

 

- Det er enkelte ting som må vises og du kan ikke være politisk korrekt når det gjelder alt mulig og du kan heller ikke behandle et publikum som om de var barn, understreker Bean.

(©NTB)

 


Les alt om Sean Bean!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews