- Vennlig mellom Johansson og Reynolds

(20.12.2010, sist oppdatert 20.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

I forrige uke kom nyheten om et brudd mellom «Hollywoods hotteste par», Scarlett Johansson og Ryan Reynolds.

Men den som tror Johansson kommer til å slite ned barkrakker på hippe klubber på jakt etter en ny erobring, må tro om igjen: - Du vil ikke finne meg nattetid ute på rangel. Det må være en svært sjelden anledning. Jeg er ikke et nattklubbmenneske og ikke noe sosialt dyr. Heller har jeg aldri vært del av en virkelig saftig skandale, sier skuespilleren til InStyle.

 

Men i helgen trakk Johansson ut på byen - og det for å treffe eksen. Hun og Reynolds ble observert sammen på restaurant og øyevitner melder om at tonen var svært vennskapelig og varm mellom dem, ifølge People.

 

- De ville bare ha en vennskapelig prat. De satte seg ned sammen og tonen var fin og varm på tross av alt mediene skriver. De er ikke i ferd med å bli sammen igjen, men de er to mennesker som var gift men som nå kan møtes som venner. De lo og smilte hele tiden, hevder et vitne.

 

Reynolds ble i året som gikk kåret til årets mest sexy mann av People - mens Johansson stakk av med tittelen «Årets Babe» i en kåring i regi av GQ. De to giftet seg i 2008 men brøt altså med hverandre tidligere i år. Det har svirret rykter om at Reynolds ble betatt av motspiller Blake Lively på innspillingssettet til sin kommende film «The Green Lantern». Men andre kilder hevder Reynolds og Johansson bare jobbet for mye hver på sin kant - og dermed vokste de fra hverandre.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews