Scarlett viste frem ringen

(06.05.2008, sist oppdatert 06.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Etter å ha datet Ryan Reynolds i litt over et år, har Scarlett Johansson nå sagt ja til å gifte seg. Mandag kveld brukte hun den flotte forlovelsesringen offentlig for første gang.

Kilder sier til People at Scarlett «var ivrig etter å vise frem steinen», noe hun gjorde iført en Dolce & Gabbana-kjole på gallaaftenen til Metropolitan Museums kostymeinstitutt.

 

31 år gamle Reynolds var ikke tilstede, han filmer «The Proposal» med Sandra Bullock i Boston for tiden, og skal snart spille mot Julia Roberts i «Fireflies in the Garden» pluss «X-Men Origins: Wolverine». Det skal ha vært nylig at han stilte det store spørsmålet. Noen dato er ennå ikke fastsatt.

 

Johansson har også mange jern i ilden for tiden. Hennes debutalbum med Tom Waits-covere, «Anywhere I Lay My Head», slippes 20. mai, og på lerretet blir hun å se i Woody Allens «Vicky Cristina Barcelona» og den Drew Barrymore-produserte «He?s Just Not That Into You».

 

Venner av Scarlett gir forbindelsen sin støtte. Blant dem er Hugh Jackman, som spilte mot Scarlett i «Scoop» og «Prestige» og ble en god venn. Han sier om Reynolds at han er «en av de morsomste fyrene jeg noensinne har møtt, han er fenomenal».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Thea
07.05.2008 22:50
Ingen av disse damene er faktisk Scarlett Johansson....dere burde sjekke slikt FØR dere legger ut en artikkel.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.275 sec - 1 pageviews