Ryan Reynolds gir gutta håp

(04.11.2010, sist oppdatert 04.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Ryan Reynolds hevder at menn ikke behøver å være kjekke for å sjekke pene damer, så lenge de har sjarm eller talent.

- Det er egentlig ikke viktig for menn å se kjekke ut. Utstråling og evner er mye viktigere, sier Reynolds til den tyske utgaven av magasinet In Touch.

 

34-åringen, som er gift med skuespilleren Scarlett Johansson, bryr seg ikke om at folk synes han er attraktiv og fastslår at mennesker som definerer seg selv ut fra sitt utseende er på feil spor.

 

- Så hva betyr det egentlig om folk synes jeg er sexy? Om jeg definerte meg selv ut fra det ville jeg vært en komplett idiot, sier Ryan som ble kåret til verdens mest sexy mann i 2008 av magasinet People.

 

Reynolds har også sagt noe om hva han synes er attraktivt med Johansson og sier det er hennes sans for humor og hennes beskjedne personlighet.

 

- I motsetning til en rekke andre skuespillerinner så tar hun ikke alt så høytidelig og er i stand til å le av seg selv. Kvinner som har humor er sexy.

(©NTB)

 

 


Les alt om Scarlett Johansson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews