Penn og Johansson kom hånd i hånd

(02.05.2011, sist oppdatert 02.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespillerne Sean Penn og Scarlett Johansson valgte å holde hender da de ankom en svært offisiell middag i helgen.

Det er ingen tvil om at de to skuespillerne har funnet hverandre og de har helt sluttet å skjule det for omverden, melder magasinet People.

 

Nå i helgen ankom de en fest i etterkant av høytidelige White House Correspondents‘ Dinner i Washington DC - hånd i hånd.

 

Johansson bar en cocktailkjole signert Elie Saab, og hun startet kvelden med broren Hunter Johansson - før hun traff Penn på festen etterpå. De skal ha forlatt festen sammen utpå natten.

 

Johansson og Penn har også blitt observert sammen på ferie i Mexico og flere kilder hevder at den 26 år gamle skuespilleren har flyttet inn til den 24 år eldre kollegaen i hans luksusvilla i Malibu.

 

Begge to ble single i fjor. Johansson brøt med Ryan Reynolds etter to års ekteskap - mens Sean Penn og Robin Wright gikk hver til sitt etter 14 år som ektefolk.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews