- Penn og Johansson ferierte sammen

(04.03.2011, sist oppdatert 04.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Ryktene om at det har oppstått en romanse mellom skuespillerne Scarlett Johansson og Sean Penn når nye høyder.

Nylig kom det ut bilder av de to mens de spiste lunsj sammen i Los Angeles. Da var Johanssons pressetalsmann tidlig ute og understreket at de to har vært gode venner i flere år.

 

Men det spørs om ikke noen må rykke ut igjen, for ryktebørsen går seg varm etter at de to angivelig har feriert sammen i Mexico. Øyevitner sier endatil at de to spasere rundt - hånd i hånd, melder People.

 

Penn (50) og Johansson (26) fløy med privatfly til Cabo San Lucas. I tre dager ferierte de på et luksushotell, med soling og gode middager som det eneste på timeplanen, skriver kjendisbladet videre.

 

Romansen skal ifølge samme publikasjon ha startet da de to skuespilleren møttes i forbindelse med at Johansson spiller inn «We Bought a Zoo», med Matt Damon.

 

Begge to ble single i fjor. Johansson brøt med Ryan Reynolds etter to års ekteskap - mens Sean Penn separerte seg fra Robin Wright etter 14 års ekteskap.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.020 sec - 1 pageviews