Ny «mann» i Morissettes liv

(18.11.2010, sist oppdatert 18.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den canadiske sangeren Alanis Morissette venter barn. Og det er en ny «mann» på vei inn i livet hennes.

Den 36 år gamle sangeren, som i sin tid ble verdenskjent med en sang der hun så til de grader tok et oppgjør med en ekskjæreste, er i lykkelige omstendigheter.

 

Morissette venter barn med ektemannen, rapperen MC Souleye (30) - som egentlig heter Mario Treadway. Og nå avslører sangeren at hun bærer på en gutt. Det er representanter for stjerneparet som nå har fått lov til å bekrefte dette til magasinet People.

 

Nyheten om graviditeten ble kjent i august da Morissette snakket med magasinet Us. Hun giftet seg med rapperkjæresten 22. mai i år, i deres Los Angeles-hjem.

 

- Vi er veldig glade for å få ta fatt på denne reisen i hverandres selskap, tvitret en lykkelig Morissette etter bryllupet.

 

Før hun traff MC Souleye hadde Morissette et langt forhold til skuespilleren Ryan Reynolds bak seg. Han ble nylig kåret til verdens mest sexy mann av magasinet People - og er i dag gift med Hollywood-yndlingen Scarlett Johansson.

(©NTB)

 


Les alt om Scarlett Johansson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews