Kjendishacker lettet over arrestasjonen

(14.10.2011, sist oppdatert 14.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Christopher Chaney, mannen som er arrestert for å ha spredd bilder av lettkledde kjendiser på nettet, er lettet over at han nå er tatt.

Chaney har spredt bilder av stjerner som Scarlett Johansson, Mila Kunis og Jessica Alba etter å ha hacket mobiltelefonene til en rekke Hollywood-storheter.

 

Onsdag ble han pågrepet og arrestert. I et intervju forklarer 35-åringen at han er lettet fordi det hele er over, ettersom han ble «avhengig av å snike i kjendisenes privatliv».

 

- Det hele startet med nysgjerrighet, sier han til et lokalt nyhetsbyrå i Jacksonville, Florida.

 

- Snøballen begynte å rulle. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle stoppe, legger han til. Og sier han angrer sine ugjerninger, melder Talk Entertainment.

 

- Jeg beklager dypt. Jeg vet at dette er den verste invasjonen av den private sfære som en person kan oppleve. Disse menneskene har lite privatliv i utgangspunktet. Jeg ødela det lille de hadde igjen.

 

50 kjendiser skal ha fått mobilene hacket av Chaney. Tiltalen mot ham inneholder 26 punkter, og han risikerer lang fengselsstraff.

(©NTB)

 


Les alt om Scarlett Johansson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews