- Johansson vil stoppe nakenbildene

(15.09.2011, sist oppdatert 15.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Scarlett Johansson skal angivelig ha kontaktet FBI etter at nakenbilder av henne angivelig er blitt knabbet fra mobilen - og lagt ut på nettet.

Et toppløsbilde, og et annet som viser skuespillerens bakende, skal nå være i fri flyt på nettet - noe som har falt Johansson tungt for brystet. Skuespilleren skal ha vært i kontakt med FBI for å forsøke å komme til bunns i saken, melder kjendisnettstedet TMZ.

 

26-åringens talsperson har så langt avstått fra å kommentere hvor vidt bildene virkelig er av Johansson, men en kontakt med FBI er opprettet ettersom man frykter at noe kriminelt har funnet sted, hevder TMZ videre. Mila Kunis og Justin Timberlake skal også være ofre for hackere.

 

Laura Eimiller ved Los Angeles‘ FBI-kontor, sier: - FBI etterforsker personen eller gruppene som er ansvarlig for en serie av nettinnbrudd som involverer svært profilerte personer.

 

Hun oppga ingen kjendisnavn grunnet hensynet til etterforskningen.

 

Tidligere i år var en gruppe hackere i søkelyset, beskyldt for å ha stjålet nakenbilder fra mobilene til om lag 50 kjendiser, inkludert Jessica Alba, Christina Aguilera, Miley Cyrus og Vanessa Hudgens.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.187 sec - 1 pageviews