Johansson imponerte kritikerne

(26.01.2010, sist oppdatert 26.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Scarlett Johansson får svært gode skussmål etter at hun har debutert på Broadway.

25 år gamle Johansson gjorde sin debut på Broadway iført brun parykk og en beige kjole. Hun spilte rollen som 17-årige Catherine i en oppsetning av Arthur Millers tragedie «A View From The Bridge» fra 1956.

 

Og kritikkene var strålende for unge Scarlett, som ifølge The Sun gjorde en meget rørende og overbevisende opptreden i rollen som den foreldreløse Catherine som bor hos tanten og onkelen sin i 50-tallets Brooklyn.

 

Forestillingen åpnet søndag ved Cort Theatre, og på plass i salen var blant andre Hugh Jackman, Ellen Barkin, Zachary Quinto og Naomi Watts. Sistnevnte er gift med Liev Schreiber som også har en rolle i stykket.

 

Også Johanssons ektemann Ryan Reynolds var på plass da den vellykkede teaterdebuten ble feiret i New York senere på kvelden.

 

USA-Today skriver at «Johansson gjorde en fortryllende debut i Millers sterke fortelling». Det heter videre at Johansson er som skapt for rollen, med sin unge sensualitet og sitt overbevisende spill. Avisens anmelder mener videre at hun er helt perfekt i rollen som denne litt naive 17-åringen som kjemper med å forstå hvilken effekt hun har på menn.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews