Johansson dater Joseph Gordon-Levitt

(20.10.2011, sist oppdatert 20.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Oslo (NTB): Scarlett Johansson skal være på dateren med stjernen fra filmen «50/50» - Joseph Gordon-Levitt.

De to filmskuespillerne har blitt observert sammen i New York og stemningen skal ha vært svært god, dersom vi skal tro øyevitner.

 

Et øyevitne sier til magasinet US: - De kysset. De var så søte sammen.

 

En annen kilde sier: - De møttes først angående en film de begge var interessert i å gjøre, men nå handler det om helt andre ting.

 

Scarlett Johanssons ekteskap til skuespilleren Ryan Reynolds tok slutt i fjor i desember, og 26-åringen - som datet Sean Penn en kort periode etterpå - innrømmet nylig at hun var deprimert etter bruddet med ektemannen.

 

Hun uttalte: - Først var jeg ganske deprimert. Etter omtrent en uke eller så tok jeg meg sammen og begynte å trene. Jeg har også, heldigvis, noen veldig gode venner som har vært med min side i 15 år nå, som jeg kan snakke om alt med. Jeg har også et nært forhold til tvillingbroren min. Og så er det bestemoren min, Dorothy. Hun fylte nylig 89 - og er utrolig søt, vidunderlig og klok.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews