Johansson åpen om ny mann

(13.04.2012, sist oppdatert 13.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Scarlett Johansson (27) åpner nå opp om at hun har en ny mann i livet sitt; PR-mannen Nate Taylor.

Scarlett Johansson har hatt et turbulent kjærlighetsliv, med brudd fra ektemannen Ryan Reynolds og et kort forhold til Sean Penn.

 

Men nå ser det ut til at et en ny mann gjør livet lysere for skuespilleren. Hun sier selv at hun er på et bra sted nå, takket være reklamemannen Nate Taylor.

 

Tidligere har Johansson ikke villet kommentere ryktene, men nå sier hun: - Alt er veldig fin akkurat nå, det har vært en veldig fin tid. Jeg har følt ro i en viss forstand. Jeg liker å utfordre meg selv på jobben og jobbe hardt, og da er det fint å henge med folk som gir deg ro i sjelen utenom arbeidstid. Det er alt.

 

Hun sier om det opprivende året, som også inkluderte at nakenbilder av henne ble lekket ut på nettet: - Ja, det var et interessant år.

 

Til Vogue sier hun imidlertid at hennes nye mann fint klarer å tilpasse seg all galskapen i rampelyset: - Det må være merkelig for ham. Det er en bisarr virkelighet, så det er en tilpasning. Jeg mener, det må være en overgang for ham. Men han tar det hele utrolig godt.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews