Hjemmekjære Scarlett Johansson

(08.01.2009, sist oppdatert 08.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Scarlett Johansson (24) foretrekker å være hjemme og slappe av.

Hun innrømmer at hun følte seg virkelig ille til mote da hun så sin mann Ryan Reynolds konkurrere i New York Marathon i fjor, fordi hun ikke har energi til å gjøre det selv.

 

- Jeg dro til et tilfeldig sted og så alle løpe forbi. Det var virkelig utrolig. Jeg er en forferdelig løper - jeg kan nesten ikke sette en fot fremfor den andre. Jeg hørte at Jennifer Lopez var med på et triatlon, og da tenkte jeg: «Søren ta meg, jente, du har akkurat født tvillinger! Det er utrolig».

 

Med referanse til kallenavnene Spice Girls ga seg selv - Posh Spice, Ginger Spice, Sporty Spice, Baby Spice og Scary Spice - legger Scarlett til: «Jeg er så til de grader ikke en Sporty Spice - jeg er en være-hjemme-og-vegeter Spice».

 

Scarlett kan også fortelle at hun har lyst til å utvide sitt skuespillerrepertoar og fjerne seg fra periodedramaer, og legger til at hun gjerne vil spille hovedrollen i en westernfilm.

 

- En hver skuespiller vil være med i en westernfilm. Jeg kunne drive et bordell, som en bordellmamma eller noe sånt. Jeg jobber med det jeg har. Det er bare en begrenset periode folk har lyst til å se meg i korsett. Så jeg kan like gjerne gjøre det nå, sier Johansson til magasinet Harper?s Bazaar.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews