Bullock feiret nytt år med Reynolds

(04.01.2011, sist oppdatert 04.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Sandra Bullock feiret inngangen av det nye året sammen med nysingle Ryan Reynolds.

Sandra Bullock og Ryan Reynolds tilbrakte nyttårsaften sammen i Texas.

 

Bullock (46) har så langt benektet ryktene om at det skal foreligge en romanse mellom henne og 34 år gamle Reynolds - som inntil nylig var gift med Scarlett Johansson. Bullock, på sin side, hadde et mye omtalt brudd fra ektemannen Jesse James i fjor etter en større utroskapsskandale.

 

Bullock og Reynolds ble observert sammen mens klokka telte ned til et nytt år på Bullocks spisested Bess Bistro i Texas. Der var altså Ryan og et knippe venner, og en talsmann for Bullock understreker at det er nettopp venner Ryan og Bullock er.

 

- En gruppe med venner, og det inkluderer Ryan og Sandra, feiret nyttårsaften sammen på Sandras restaurant Bistro. De hadde det fint sammen og ønsket det nye året velkommen - som venner.

 

I filmen «The Proposal» fra 2009 ble det hett mellom Ryan Reynolds og Sandra Bullocks karakterer. Men det var altså på filmlerretet. Og for dem som husker det: Sandra Bullock kjenner også Scarlett Johansson godt, etter at de to klinte til med et kyss på scenen under MTV Movie Awards i fjor.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews