«Endelig» ble de skilt

(15.12.2010, sist oppdatert 15.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Når Scarlett Johansson og Ryan Reynolds denne uken bekjentgjorde sin skilsmisse, fikk endelig ryktesmedene rett - etter å ha spådd brudd i lengre tid.

Kilder sier til ymse kjendisnettsteder i USA at «avstand» var blant problemene, og at det skal ha vært Scarlett som satte i gang skilsmissen. I presseuttalelsen de to kom med tirsdag ettermiddag, heter det at de har «tenkt nøye og lenge» gjennom det å avslutte ekteskapet, skriver People.

 

Så veldig lenge kan de ikke ha rukket å tenke - siden de bare har rukket å være gift i to år. Og svært mye av tiden har de tilbrakt fra hverandre, siden begge to har travle filmkarrierer å ta hånd om.

 

Nå er Scarlett på leilighetsjakt i New York, men skal ifølge People være på ferie med venninner på Jamaica.

 

Kjendisparet har konsekvent holdt en svært lav profil, og har vært knapt ute offentlig sammen. Bruddet kommer også overraskende på vennene. Til Popeater.com sier en venn av Scarlett:

 

- Ingen ante at dette var på gang. De holdt privatlivet sitt så hemmelig at jeg tviler på at vi noen gang vil få vite hva som gikk galt.

(©NTB)

 

 


Les alt om Scarlett Johansson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews