Gellar ble kledd opp av datteren

(17.01.2012, sist oppdatert 17.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ingen kan fortelle Sarah Michelle Gellars rollefigur hva hun skal gjøre i serien «Buffy». Men på privaten innrømmer skuespilleren at hun har en liten sjef.

Skuespilleren ankom Golden Globe-utdelingen i helgen iført en blå og hvit, sommerlig utseende kjole med strutteskjørt og trangt liv. Og Gellar fortalte følgende om kjolevalget:

 

- Det er morsomt, jeg prøvde ikke så mange kjoler. Min to år gamle datter Charlotte kom nemlig inn og gjorde kort prosess: hun pekte ut denne kjolen. Hun sa: «Mamma, denne må du ta». Så da ble det den, sier hun til magasinet OK!

 

Gellar legger til: - Så lot jeg henne velge ut både sko og veske. En utfordring hun tok svært alvorlig. Jeg lot henne velge ut alt.

 

Å være mor, sørger for mindre kinogåing enn tidligere for skuespillerparet Gellar og Freddie Prinze Jr. Hun sier: - Jeg har en mengde DVD-er som jeg skal se, og «Bridesmaids» er på toppen. Men med en toåring, sovner du ofte på sofaen. Mellom Charlotte og jobben er jeg bare trøtt.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews