Buffy har fått barn

(24.09.2009, sist oppdatert 24.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

«Buffy»-stjernen Sarah Michelle Gellar og ektemann Freddie Prinze Jr. har allerede navnet klart til sin nyfødte datter: Charlotte Grace Prinze.

Hun ble født lørdag, ifølge parets talsperson.

 

Det er parets første barn sammen. Gellar og Prinze møttes i 1997 da de begge spilte i «I Know What You Did Last Summer». De giftet seg i 2002, samme år som de på ny spilte mot hverandre i kinoversjonen av «Scooby Doo».

 

For å feire deres fem års bryllupsdag tok vampyrstjernen Gellar ektemannens etternavn, melder Daily Mail.

 

Sarah Michelle Gellar har slitt med å finne gode roller etter at hun sa farvel til karakteren Buffy Summers fra «Buffy the Vampire Slayer» i 2003. Nå ryktes det at en spillefilm er på trappene.

 

Neste filmrolle ut for henne er imidlertid hovedrollen i filmatiseringen av Paulo Coelhos bok «Veronika Decides To Die», som har amerikansk premiere i november. Ektemann Freddie Prinze Jr. blir å se i den kommende nye «24-»sesongen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews