Buffy går til filmen igjen

(23.11.2010, sist oppdatert 23.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Vampyr-kverkeren Buffy kommer tilbake til filmlerretet igjen.

- Det finnes en stor skare fans som ivrig venter på at karakteren skal komme tilbake igjen, sier produsenten Charles Roven ifølge Reuters.

 

Historien om den slagkraftige vampyrmotstanderen Buffy Summers ble film allerede i 1992 - med Kristy Swanson, Donald Sutherland og Luke Perry i hovedrollene. Etter filmen kom den populære TV-serien om Buffy, med Sarah Michelle Gellar i hovedrollen. Nå er det klart for ny dyst igjen altså, når en stor Hollywood-produksjon er på trappene, melder nyhetsbyrået Reuters videre.

 

Buffys skaper, produsenten Joss Wheadon, er ikke involvert i arbeidet med den nye filmen - hvilket han ikke er så veldig begeistret for, melder IMDb.

 

Foreløpig er det få detaljer rundt den nye filmen som er klare, men det blir en eldre Buffy vi møter denne gangen, sammenlignet med den vi ble kjent med i TV-serien. Produsent Roven lover imidlertid at det blir en sexy og handlekraftig dame vi kan vente oss, men hvem som skal spille hovedrollen, eller regissere, er foreløpig ikke kjent.

 

TV-serien om vampyrenes store skrekk ble laget i tidsrommet 1997-2003.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews