Vanessa vil ha «Sex og singelliv»-rolle

(31.03.2011, sist oppdatert 31.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Stjernen fra «High School Musical», Vanessa Hudgens, drømmer om en rolle i en ny «Sex og singelliv»-film.

- Jeg elsker de filmene, selvsagt gjør jeg det. «Sex og singelliv» er så morsomt! Jeg elsker dem, sa Hudgens til Bang Showbiz på festpremieren i London for sin nye film «Sucker Punch».

 

For det har vært diskutert å gjøre en ny «Sex og singelliv»-film der handlingen foregår i tiden forut for de to som allerede er laget. Sarah Jessica Parker (46) har tidligere avslørt at hun gjerne ville spilt sin rollefigur Carrie Bradshaw også som ung:

 

- Hvem som skulle spilt tenårings-Carrie? Jeg vet ikke. Kanskje de kunne brukt gamle opptak av meg. Og i denne nye «Avatar»-tidsalderen, hva med en ny, 17 år gammel Sarah Jessica? fleipet Parker.

 

Også «Glee»-kjendis Dianna Agron har sagt hun gjerne ville spilt i prequel-utgaven av «Sex og singelliv».

 

- Selvsagt, hvem har ikke sett hver episode fem millioner ganger? Men du ville risikert at folk hatet det. For hvordan konkurrerer du mot Sarah Jessica Parker, som er originalen?

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews