Tar forsidene alene

(12.03.2008, sist oppdatert 12.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Selv om kinoutgaven av «Sex og singelliv» handler om alle de fire venninnene i New York, så er det Sarah Jessica Parker alene som pryder forsidene.

Hele PR-offensiven for «Sex and the City» dreier seg om Parker, som blant annet vil dukke opp på forsiden av Vogue.

 

De fire venninnene vil ifølge New York Daily News ikke dukke opp på en eneste forside sammen. Som kjent har det gått rykter om at Parker og de andre tre, Cynthia Nixon, Kristin Davis og Kim Cattrall, skal ha vært i konflikt om både betaling og oppmerksomhet tidligere.

 

Noen moteblader hevder at filmstudioet prøvde å prakke alle fire på dem, men at redaktørene avviste ideen. - Slike forsider selger bare ikke, sier en motebladredaktør til avisen.

 

Vogue har for øvrig et spesielt forhold til Sarah Jessica Parker, siden hennes rollefigur i fjernsynsserien, Carrie, frilanset for motebibelen i flere episoder. Det skadet naturligvis heller ikke at Vogues sjefredaktør Andre Leon Talley har en liten rolle som seg selv i kinofilmen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.207 sec - 1 pageviews