Sarah Jessica Parker: - Vil eldes naturlig

(03.12.2010, sist oppdatert 03.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren, produsenten og moteikonet Sarah Jessica Parker snakker Hollywood midt imot.

I et nytt intervju med magasinet Elle sier den populære skuespilleren, mest kjent for rollen som Carrie Bradshaw i TV-serien «Sex og singelliv», at hun ikke vil legge seg under kniven for å pynte på utseendet.

 

- Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre med aldring. Ja, jeg blir eldre. Jeg eldes hele tiden. Men hva kan jeg gjøre? Operere meg til å se ut som en tulling, spør hun i intervjuet - og understreker at det ikke er hennes stil.

 

Parker forteller videre at hennes største glede i livet er hennes tre barn. Og om å møte tvillingene, etter at en surrogatmor hadde satt dem til verden, sier hun:

 

- Det var ubeskrivelig. Alt ble uvirkelig. Jeg kan ikke si noe om hva som skjedde ellers i rommet. Jeg så bare dem - og elsket dem øyeblikkelig. Og alt ved dem var nytt: nesene, øynene, hodene og hårfargen. Utseendemessig var de veldig ulik min førstefødte, James Wilkie, noe som overrasket meg.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.147 sec - 1 pageviews