Parker vurderer indiekomedie

(15.03.2011, sist oppdatert 15.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Sarah Jessica Parker ligger i forhandlinger om en rolle i den kommende komedien «Married and Cheating».

«Sex og singelliv»-stjernen - som for tiden spiller inn den romantiske komedien «I Don‘t Know How She Does It» i New York - vil da spille mot Marisa Tomei i filmen som skal få regi av Raymond De Felitta.

 

Filmen får handling til New York og Paris. Den skal fortelle historien om tre ektepar som strever med å beholde gnisten etter lang tid i ektestanden, melder cinemablend.com.

 

Parker er best kjent for de to filmene og serien i «Sex og singelliv»-universet. Men hun har også spilt i en rekke filmer, som «Hocus Pocus» (1993) og «Mars Attacks!» (1996).

 

Forrige måned vanket det en lite flatterende «heder» på skuespilleren. Hun ble sammen med Kristin Davis, Cynthia Nixon og Kim Cattrall kåret til dårligste kino-ensemble under Golden Raspberry awards. Filmprisens grunnlegger, John Wilson, sa følgende om hvorfor de fire jentene fikk prisen for innsatsen i den andre «Sex og singelliv»-filmen:

 

- Filmen ble sluppet i en periode da amerikanere flest strevde med å få beholde hjemmene sine. Men disse kvinnene kjører rundt i Rolls-Royce, kjøper ekstremt dyre sko og bruker penger som om de var fulle.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews