Parker i form med «barneløfting»

(07.09.2011, sist oppdatert 07.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Sarah Jessica Parker får ofte spørsmål om hvordan hun beholder sin slanke figur, og nå avslører hun at det er for tiden er hennes to år gamle tvillinger som byr på de tyngste utfordringene.

- Døtrene mine insisterer på å bli båret samtidig, fortalte Parker til TV-programmet «This Morning». I tillegg til toåringene Loretta og Tabitha har hun også sønnen James Wilkie på åtte.

 

Så hvor mye vekt er det Parker må løfte opp, ned og bære rundt på?

 

- Nå veier de over ti kilo hver, sier Parker, og legger til at hun vet det er mange mødre der ute som har barn på samme alder, med minst like tunge utfordringer.

 

- Jeg vet det er mange kvinner der ute som jobber ikke fordi de har lyst, men fordi de må. Jeg føler meg heldig som selv kan bestemme når jeg kan jobbe, i tillegg til at jeg har den støtten jeg trenger.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews