Parker: - Sinne er bra for et forhold

(06.09.2011, sist oppdatert 06.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Sarah Jessica Parker, gift med skuespillerkollega Matthew Broderick, mener litt sinne og krangling er bra og helt vanlig i etablerte forhold.

Skuespilleren, kanskje mest kjent for TV-serien og filmene om «Sex og singelliv»-gjengen sier hun tror det er bra å hate ektemannen sin i omtrent 20 minutter hver dag.

 

Hun har tre unger med Broderick - James (8) og tvillingene Tabitha og Marion (2), og hun har vært gift med Broderick i 14 år. Og selv om hun bedyrer sin kjærlighet til ektemannen, innrømmer hun også at det blir mange kompromisser i løpet av en uke. Hun sier:

 

- I bunn og grunn handler et ekteskap om å gjøre kompromisser. Du kan hate noen i 20 minutter eller to dager, men det er likevel godt å være i et forhold dersom dette er den personen du vil være sammen med. Etter en stund blir kompromissene små i dine øyne. Du husker dem ikke. Det er bare noe du gjør for å få ting til å fungere.

 

- Mange ekteskap fungerer på mange rare og vidunderlige måter, og min grunn kan ikke være alle andres, sier hun til det britiske magasinet Star.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews