Parker: - Ønsker en tredje film

(18.02.2011, sist oppdatert 18.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Sarah Jessica Parker ønsker seg en tredje Sex og singelliv-film - men ikke som en oppfølger - og helst flere år fram i tid.

Utsiktene for ytterligere en Sex og singelliv-film har vært et tema helt siden andrefilmen skuffet - både når det gjelder billettsalg og filmanmeldelser.

 

Men Sarah Jessica Parker, som produserte og spilte hovedrollen, sier at hun ikke er villig til å gi opp dette universet helt enda.

 

- Jeg ville gått tilbake, sier hun til 24 Frames som har besøkt henne på New York-settet til filmen «I Don‘t Know How She Does It».

 

- Det er mer å fortelle. Det vet jeg, fortsetter hun.

 

Og når valget mellom Mr. Big og Aiden endelig er tatt, ser det ut til at det kan bli snakk om baby i en eventuelt tredje film.

 

Parker er likevel åpen på at det kanskje ikke passer så godt å gjøre en tredje film akkurat nå: - Jeg ville absolutt fortalte en tredje historie. Men kanskje ikke akkurat nå. Kanskje om fem år, sier hun.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews