Oppkalte datteren - uten å vite det

(08.03.2012, sist oppdatert 08.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kristin Davis (47) adopterte Gemma Rose i fjor, og oppkalte henne ubevisst etter sin rollekarakters datter i «Sex og singelliv».

- Jeg hadde helt glemt at jeg i «Sex og singelliv» hadde et barn kalt Rose, sa Davis da hun var gjest i et amerikansk talkshow. Siden hun holdt adopsjonsprosessen hemmelig, snakket hun heller ikke med noen om navnet.

 

- Jeg så ikke forbindelsen. Da vi offentliggjorde det, sa alle «å, hun oppkalte henne etter «Sex og singelliv»-babyen». Men det gjorde jeg ikke, ikke i det hele tatt. Jeg synes bare Rose er et vakkert navn, sier skuespilleren.

 

Hun medgir at hun har vurdert å adoptere en bror eller søster til lille Gemma Rose.

 

- Jeg tenker på det, men fordi jeg er enslig mor vil jeg fokusere på Gemma Rose og være sikker på at jeg gjør en god jobb først.

 

Kristin Davis har tatt med datteren og besøkt både barna til sin gamle motspiller Sarah Jessica Parker så vel som Cynthia Nixon.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews