Ny «Sex og singelliv»-serie i støpeformen

(13.09.2011, sist oppdatert 13.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

En ny TV-serie er på tegnebrettet i Hollywood. Den skal ta for seg Carrie Bradshaws liv før hun flyttet til New York.

Det er duket for en TV-serie som tar for seg «Sex og singelliv»-hovedpersonens liv som helt ung. TV-serien kan komme til å havne på amerikanske TV-skjermer allerede neste år.

 

Originalserien gikk på TV fra 1998 til 2004, og den handlet om livet til skribenten Carrie Bradshaw og hennes øvrige single venner og deres liv i det urbane Manhattan. Serien ble en stor TV-hit og produsenter skal være i full gang med å jobbe fram et nytt konsept - som altså handler om Bradshaw som ung.

 

Serien skal basere seg på boken «The Carrie Diaries», skrevet av «Sex og singelliv»-forfatteren Candace Bushnell. De åpner med at Carrie starter på videregående skole i en amerikansk småby på 1980-tallet.

 

Det nye prosjektet vil ikke gi oss portretter av unge Miranda Hobbs og Charlotte York, men en ung Samantha Jones vil dukke opp, melder Entertainment Weekly.

 

Sarah Jessica Parker, som spilte Carrie i TV-serien og i de to filmene, samt har hatt en produsentrolle for filmene, er ikke involvert i de nye serieplanene. Det er heller ikke seriens skaper, Darren Star, eller regissøren Michael Patrick King. King sier til Entertainment Weekly: - Min Carrie startet som 33 åring, og jeg ble med henne til hun ble 43 år. For meg er ideen om å gå baklengs, og gjøre henne mindre moden og utviklet, ikke noe jeg klarer å se for meg.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews