Krangler de igjen?

(25.09.2009, sist oppdatert 25.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Det meldes om dårlig stemning på filmsettet når innspillingen av den nye «Sex og singelliv»-filmen er i gang.

Det er fortsatt Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall som står for den dårlige stemningen mellom damene, dersom vi skal tro nettstedet Talk Entertainment, som siterer sladrenettsteder som 3am.co.uk.

 

- Mens alle smiler og holder fasaden utad, er den dårlige kjemien i virkeligheten nesten ikke til å tro, sier en angivelig kilde på settet.

 

- Det er ingen som har det noe hyggelig under innspillingen. Crewet har begynt å kalle Sarah Jessica Parker for «Carrie Sadshaw», og ikke Carrie Bradshaw som rollenavnet hennes er, hevder kilden videre. Og sier at når Parker ikke er foran kamera, antar hun en svært ulykkelig mine, mens Kim Cattrall på sin side benytter enhver anledning til å «bjeffe».

 

- Du kan skjære i den dårlige stemningen med en kniv, så merkbar er den, mener kilden videre. Og påstår at også de andre to hovedrolleinnehaverne, Cynthia Nixon og Kristin Davis, kjemper med å holde humøret oppe i det sure arbeidsmiljøet.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews