Kim Cattrall klar for filmversjonen

(09.07.2007, sist oppdatert 09.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kim Cattrall (50) er klar for å spille i filmversjonen av TV-serien som har gjort henne kjent.

I «Sex og singelliv» spiller den engelskfødte skuespilleren Samantha Jones og sier hun føler seg beæret over at folk er så opptatt av serien.

 

- Jeg er virkelig rørt fordi det virker som om publikum faktisk savner programmet og karakterene, sier Cattrall i et intervju med den britiske radiostasjonen Heart. Men Kim innrømmer også at hun hadde visse motforestillinger når det gjaldt å lage en filmversjon av serien fordi hun var usikker på om manuset holdt mål.

 

- Jeg syntes TV-serien sluttet så bra og dersom du skulle åpne historien igjen, måtte det være et flott manus. Som med alle prosjekter du gir deg i kast med, så begynner og slutter det med manuskriptet. Du må stille deg visse spørsmål: «Hvem er disse karakterene? Hvor går de? Hvordan blir ferden dit? Kommer folk til å bli interessert i dette?».

 

Nylig ble det opplyst at filmen basert på serien, går i opptak i september og at den får premiere en gang neste år. Klarsignalet kom etter at de fire hovedrolleinnehaverne - Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis og Kim - hadde undertegnet kontraktene.

 

Helt siden siste episode ble sendt i 2004 etter fire svært populære sesonger, har det vært spekulert i om serien vil bli filmet. «Sex og singelliv» handler om fire kvinner i New York og deres sexliv.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews