Hoppet inn i Steinem-rollen

(03.02.2012, sist oppdatert 03.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Sarah Jessica Parker hoppet inn i birollen som feministen Gloria Steinem i den kommende filmen om den tidligere pornostjernen Linda Lovelace.

Demi Moore skulle egentlig spilt Steinem, men sliter etter sammenbruddet. Dermed fikk Parker rolletilbudet - tre dager før hun måtte kaste seg på flyet fra New York til Los Angeles for å begynne innspillingen.

 

- Jeg satt og spurte meg selv om bord på flyet «hvorfor sa jeg ja?». Jeg har vært så redd for denne rollen, røper Sarah Jessica Parker nå til USA Today.

 

Etter at hun hadde takket ja til rollen, snakket hun på telefonen med det aldrende feministikonet, som Parker beskriver som «svært sjenerøs» og positivt innstilt til den tidligere «Sex og singelliv»-stjernen i rollen som seg selv.

 

- Jeg vet ikke om noen hadde bedt henne om å være høflig!

 

Såpass nervøs var Parker at hun sjekket om regissørene Rob Epstein og Jeffrey Friedman var fornøyd med innsatsen hennes, etter at første dagens opptak - der hun introduserer seg selv som Steinem - var i boks.

 

- Jeg var bare glad for å være ferdig med scenen, at jeg ikke fikk sparken, og at de ikke løp for å finne en annen skuespiller - slik jeg faktisk innbilte meg!

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews