Det er ikke Mr. Big som dør

(06.05.2008, sist oppdatert 06.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Etter at Cynthia Nixon for et par uker siden hintet om at en av hovedrolleinnehaverne i filmversjonen av «Sex og singelliv» kom til å avgå ved døden, har spekulasjonene rast. Men nå utelukker regissøren at det er Mr. Big.

Mr. Big, spilt av Chris Noth, er den store kjærligheten til Carrie - og mange av seerne. Det er regissør Michael Patrick King fullt klar over, sier han til AP:

 

- Drepe Mr. Big? Jeg ville blitt jaget planeten rundt av kvinner med fakler.

 

Men det var på et tidlig tidspunkt en idé til handlingen, sier King videre. Han ønsket nemlig både litt patos og det å være helt på kanten, men et sted gikk grensen, ler han.

 

- Mange ville nok at filmen skal være mer enn cocktails og spøk. Jeg ville ha en følelsesmessig berg og dalbane, men mitt endelige mål var å gjøre «venninnene våre» - altså publikum - lykkelige. Og jeg tror ikke at en død Mr. Big ville gjøre dem lykkelige. Det er en sommerfilm, hvorfor skulle jeg ønske å la noen dø i den? Dette ryktet om at noen dør kom i gang, kanskje fordi folk tenkte at hvis jeg vendte tilbake, så ville det ble med en stor historie, sier regissør King.

 

USA-premiere for «Sex in the City» blir 30. mai, og igjen blir Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis og Cynthia Nixon å se som firkløveret i storbyen på nye eventyr.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews