Davis kjempet med alkoholisme

(08.05.2008, sist oppdatert 08.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

- Jeg visste ikke hvordan jeg skulle komme meg ut av skallet, sier «Sex og singelliv»-stjernen Kristin Davis - og forteller om sitt tidligere alkoholmisbruk.

Kristin Davis (43) slet i mange år med alkoholproblemer, avslører hun til det amerikanske magasinet Shape.

 

I TV-serien «Sex og singelliv» - som nå blir film - spiller hun den prektige Charlotte, en dame med sans for stil og detaljer og som alltid har alt under kontroll. Men i det virkelige liv har Davis slitt med alkoholmisbruk. Da hun var i 20-årene forsøkte hun nemlig å kurere blyghet med alkohol, forteller stjernen selv i det ferske intervjuet med helse- og livsstil-magasinet.

 

- Alkohol gjorde at jeg følte meg fri. Jeg var veldig sjenert og visste ikke hvordan jeg skulle komme meg ut av skallet.

 

- Jeg drakk fordi jeg elsket å være skuespiller. Jeg ville føle meg trygg og uttrykke meg selv og være fri. Og det ligger ikke naturlig for meg, sier hun videre.

 

Davis forteller hvordan hun i dag lever et svært sunt liv, uten alkohol og sigaretter.

 

USA-premiere for filmen «Sex og singelliv» blir 30. mai, og igjen blir Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis og Cynthia Nixon å se som den sammenspleiset, urbane venninnegjengen som boltrer seg på Manhattan i New York.

 

 

I Norge er filmen satt opp med premiere 6. juni.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews