Slutt for Jesse James og Kat Von D

(26.07.2011, sist oppdatert 26.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det går dårlig med kjærligheten for Jesse James. Nå er også forholdet til Kat Von D over.

- Jeg er trist fordi jeg virkelig elsker henne, sier James til bladet People, og forklarer den brutte forlovelsen med at «avstanden mellom oss ble bare for mye».

 

For mens mekanikeren og realitystjernen James bor i Austin i Texas sammen med sine tre barn, holder tatoveringskjendisen og TV-profilen Von D til i Los Angeles.

 

Paret forlovet seg i januar og hadde planer for et sommerbryllup - lagt til årsdagen for at de begynte å date. Da hadde Jesse James akkurat vært gjennom skilsmissen fra Sandra Bullock, som sa takk for seg etter hans utroskap ble avslørt i fjor vår.

 

Kat Von D bekreftet bruddet på Twitter, der hun skriver: «Jeg er ikke lenger sammen med Jesse. Av respekt for ham, hans familie og meg selv er det er all informasjonen jeg ønsker å dele».

(©NTB)

 

 


Les alt om Sandra Bullock!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews