Jesse James stenger West Coast Choppers

(21.10.2010, sist oppdatert 21.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Siden Jesse James nå tilbringer mesteparten av tiden sin i Texas, stenger han kjendisverkstedet sitt i California.

Han startet West Coast Choppers i Long Beach i 1992, og TV-seere verden over har stiftet bekjentskap med motorsykkelverkstedet gjennom flere realityserier. Men nå er det kroken på døren, melder TMZ.

 

I stedet satser James på bilombygging som deleier av Austin Speed Shop, samtidig som han har utvidelsesplaner for sin hamburgerkjede Cisco Burgers.

 

Ikke bare skal han åpne en ny restaurant i Austin, der han nå bor, men han drømmer også om å starte en franchise med opptil 100 hamburgersjapper rundt om i USA.

 

Jesse James flyttet etter ekskonen Sandra Bullock til Texas først og fremst for at de tre barna han har fra to tidligere forhold er så glad i henne, sa han tidligere i år til nettstedet. TV-kjendisen har hovedomsorgen for den yngste, datteren Sunny (6).

(©NTB)

 

 


Les alt om Sandra Bullock!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews