Jesse James skriver memoarer

(22.02.2011, sist oppdatert 22.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nå er det klart at den mye omtalte motorsykkelentusiasten og Sandra Bullock-eksmannen Jesse James skal fortelle sin historie. I bokform.

Jesse James ble verdenskjent som den barske, tatoverte kjæresten til filmskjønnheten Sandra Bullock. Men så raknet idyllen da en tatoveringsmodell sto fram i pressen med historier om James. Hun hevdet at hun hadde hatt en lang affære med James mens Bullock var opptatt med å spille inn en film.

 

Bruddet ble behørig omskrevet i sladrepresse over hele verden, og Jesse James sto fram som noe av en angrende synder i diverse intervjuer.

 

Nå har han imidlertid bestemt seg for virkelig å fortelle sin historie. Det er forlaget Simon & Schuster som nå offentliggjør at Bullocks eksmann har signert en avtale - og er i gang med sine memoarer.

 

Det er ikke satt noen dato for utgivelsen, men den foreløpige tittelen er «American Outlaw». Utgivelsen skal være planlagt senere i inneværende år, skriver USA Today på sine nettsider.

 

Ekteskapet med Bullock var James‘ tredje ekteskap. Han har tre barn fra sine to første ekteskap. Skilsmissen fra Bullock trådte i kraft i juni 2010. Like etter ble det kjent at Bullock og James hadde planer om å adoptere en liten gutt, men det endte med at Sandra Bullock adopterte alene.

 

Nå er James forlovet med tatoveringsmodellen Kat von D.

(©NTB)

 


Les alt om Sandra Bullock!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews