Jesse James forklarer utroskap i bok

(05.05.2011, sist oppdatert 05.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Jesse James forsøker nå å forklare hvorfor han var utro mot Sandra Bullock - og gjør det i en ny bok.

Jesse James skapte store overskrifter da det ble kjent at han hadde bedratt en av verdens største filmstjerner, Sandra Bullock, med en tatoveringsmodell.

 

Motorsykkelentusiasten har nå skrevet bok om eskapadene - og han mener påkjenningene ved å være gift med en av verdens mest berømte kvinner må ta noe av skylden.

 

I sin biografi «American Outlaw» skriver han at han etter hvert følte seg som et vedheng som Sandra Bullocks ektemann og en reality-TV-stjerne, snarere enn å være noe i kraft av sin egen person.

 

Han skriver blant annet: «Du er fanget, tenkte jeg plutselig. Det kom ut av det blå, men det var som om et lys gikk opp for meg. Jeg kunne aldri slippe unna. Ikke for et øyeblikk. Det føltes som et stort tap, og jeg følte meg desperat etter frihet. Jeg slapp opp for ting å gjøre som ga meg frihetsfølelse. Utroskap, dessverre, meldte seg på denne listen».

 

Etter skilsmissen har Jesse James funnet lykken med den profilerte tatoveringsmodellen Kat Von D, mens Sandra Bullock har brukt tiden sin på adoptivsønnen Louis. Hun sier bruddet har gjort henne til en bedre person, melder Radar Online.

(©NTB)

 


Les alt om Sandra Bullock!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews