- James sammen med ny tatoveringsmodell

(31.08.2010, sist oppdatert 31.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jesse James har sansen for tatoverte damer. Hans nye flamme er nemlig tatoveringsmodellen Kat Von D.

Romansen mellom Jesse James og tatoveringsmodellen Kat Von D er ikke lenger hemmelig, melder radaronline.

 

Paret har forsøkt å holde en lav profil, men nettstedet avslører bilder av de to, tatt fredag kveld, der de går hånd i hånd på gata i Austin i Texas.

 

Det skapte store bølger da Sandra Bullock, rett etter Oscar-triumfen, skjønte at mannen hadde vært utro etter at tatoveringsmodellen Michelle «Bombshell» McGee sto fram i mediene. Men nå er Bullock og James blitt enige om å være venner og holde kontakten av hensyn til James? barn. Nå er det tydelig at også James har gått videre.

 

- Jeg så Jesse og Kat holdt hender mens de gikk ned en sidegate. De kom til byen på en motorsykkel. De snakket sammen, holdt hverandre i hånden og tok sikte på 2. verdenskrig-museet, sier et øyevitne til nettstedet. Og legger til at Kat bare hadde på seg en singlet - og derfor vakte en del oppsikt.

(©NTB)

 


Les alt om Sandra Bullock!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews