- Har latt Ryan hilse på sønnen

(13.01.2011, sist oppdatert 13.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Sandra Bullock har tilbragt mye tid sammen med Ryan Reynolds den siste tiden - og nå har hun også latt ham møte sønnen Louis (1).

De tre hadde ifølge Life & Style en lunsjavtale sammen nylig, og besøkte bakeriet som Sandras søster driver i Austin i Texas.

 

- Da Ryan møtte ham, syntes han Louis var det søteste i hele verden, sier en kilde på innsiden til bladet.

 

Selv om representanter for de to profilerte skuespillerne benekter at de dater, hevder sladderpressen noe annet. Ifølge Radaronline.com stikker de til luksushytta hennes i Wyoming for å få fred, etter blant annet å ha feiret nyttårsaften sammen.

 

Og mer tid sammen later Reynolds og Bullock til å kunne få de neste månedene: De har begge sagt ja til å spille i en ny film sammen, «Most Wanted». Det er en komedie skrevet av folkene bak «The Proposal», der de to også hadde hovedrollene.

 

I første film spilte hun sjefen som tvinger sin assistent til å gifte seg med henne så hun får visum til USA, mens den nye komedien blir om en FBI-agent som må flykte sammen med en mistenkt forbryteren.

(©NTB)

 


Les alt om Sandra Bullock!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews