Bullocks eksmann forlovet for femte gang

(20.11.2012, sist oppdatert 20.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Sandra Bullocks skandaleombruste eksmann, Jesse James, har forlovet seg. For femte gang.

Den tatoverte motorsykkelfantasten ble verdenskjent da han giftet seg med Hollywood-yndlingen Sandra Bullock. Like berømt ble han da han ble avslørt som utro mot Bullock med en tatoveringsmodell.

 

Realitystjernen, som står bak West Coast Choppers (et amerikansk selskap som driver med spesialbygging av motorsykler), har vært gift hele tre ganger. Siste ekteskap ut var med Oscar-vinneren, som han var gift med i fire år fram til 2010.

 

Nå skal han ha sørget for ring på fingeren til en ny kvinne. Etter mindre enn to måneder med dating skal forlovelsen med milliardarvingen og motorsportstjernen Alexis DeJoria være et faktum, melder Hollyscoop.

 

En kilde hevder til RadarOnline at paret har mye felles: - Jesse og Alexis har datet i over en måned. De er begge lidenskapelig opptatt av motorsport, hvor Alexis deltar og Jesse bidrar som sponsor.

 

Motorsport er ikke den eneste interessen de deler. I likhet med Jesse James er også Alexis DeJoria rikt tatovert, meldes det videre.

(©NTB)

 


Les alt om Sandra Bullock!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews