Bullock truet med balltre

(26.03.2010, sist oppdatert 26.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Sandra Bullock truet sin mann med å hente et balltre hvis hun noen gang tok ham i å være utro.

Skuespilleren kom med uttalelsen bare noen måneder før den tatoverte modellen Michelle «Bombshell» McGee sto fram og hevdet å ha hatt et forhold til Jesse James i 11 måneder.

 

Bullock kom med uttalelsen som en reaksjon på golfstjernen Tiger Woods utroskapshistorier, som kom for en dag i november i fjor - noe som førte til at kona Elin Nordegren angivelig løp etter bilen hans og slo til den med en golfkølle.

 

- Om jeg var Elin, skal jeg si deg at jeg ville ha slått mye mer enn det hun gjorde. Jeg ville ha fortsatt å slå! Hun stanset. Hun var respektabel. Jeg ville hentet baseballkølla. Jeg ville ha blåst ut alle følelsene mine, sa Bullock den gang til magasinet The Insider.

 

Sandra flyttet ut av hjemmet hun delte med Jesse noen dager etter at McGee hadde fortalt om utroskapshistorien.

 

Siden da har andre kvinner stått fram og sagt at Jesse James også har hatt utenomekteskapelige forhold med dem. En fjerde sa denne uka at hun hadde en forbindelse med ham i tre år - og at det nylig tok slutt. Ifølge kvinnens advokat vurderer hun nå om hun skal fortelle sin historie eller ikke, og har bevis i form av hundrevis av tekstmeldinger, e-poster og fotografier.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews