Bullock plaget av forfølger

(20.07.2010, sist oppdatert 20.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Sandra Bullock har gått rettens vei for å bli kvitt en mentalt syk beundrer.

Dette er andre gang Bullock har sett seg tvunget til å blande inn retten for å beskytte seg mot Thomas Weldon som har forfulgt henne i flere år.

 

I 2003 fikk Weldon et midlertidig rettslig forbud mot å nærme seg stjernen. På den tiden erkjente familien hans at mannen var mentalt syk, og han ble senere innlagt.

 

Sykehusoppholdet har imidlertid ikke hatt noen innvirkning på Weldons sykelige interesse for Bullock. Ifølge rettdokumenter som nettstedet TMZ har fått tilgang til, tilsto Weldon at han hadde kjørt fra Tennessee til Wyoming «bare for å møte Bullock i hennes hjem i Jackson Hole». Han la også til at «hans vrangforestillinger og fiksering på stjernen har ikke gitt seg».

 

Dommeren i saken ga Bullock medhold, og Weldon har nå ikke lov til å nærme seg henne. Også dette forbudet er midlertidig.

(©NTB)

 


Les alt om Sandra Bullock!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews