Bullock hyllet skoleoppbygging

(30.08.2010, sist oppdatert 30.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Sandra Bullock avla en skole i New Orleans et besøk søndag. Der hyllet hun frivillige unge og voksne som hadde stått på for å få skolen opp og gå igjen.

Bullock, som har adoptert en liten gutt fra New Orleans - og veksler mellom å bo i Austin og i sørstatsbyen - ville være med på å hedre gjenoppbyggingsarbeidet etter orkanen Katarinas herjinger. Derfor var hun hjertelig til stede på Warren Easton Charter High School i New Orleans.

 

Bullock donerte penger som skal være med på å gjenoppbyggingen i gang, samt støtte en helseklinikk for studenter.

 

- Jeg har ikke sett noe annet enn ufattelig godhet, utholdenhet og håp midt i dette rommet. Det gir meg en stor glede å være i selskap med disse menneskene som faktisk har gjort en forskjell. De gjorde det harde arbeidet, de som sitter foran oss her i dag, sa hun.

 

Hun spøkte videre med at hun begynte å høres ut som en politiker. - Ikke for å fornærme noen - lo hun henvendt til politikerne som var til stede.

 

Bullock konkluderte med at det hadde vært en tid for sorg, men på femårsdagen for katastrofen, var det tid for feiring, mente hun.

 

- Disse unge voksne har sett det verste som kan skje, men de er innstilt på å gjøre det beste ut av det, sa hun til elevene. Hun la til: - De er vår framtid. Jeg er utrolig stolt over dem.

(©NTB)

 


Les alt om Sandra Bullock!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews