Bullock gjør actionkomedie

(08.06.2010, sist oppdatert 08.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Sandra Bullock, som både er nybakt mamma og nyskilt, slipper å gå arbeidsledig.

Stjernen som fikk Oscar for innsatsen i «The Blind Side», vil forene sine krefter igjen med motspilleren fra filmen «The Proposal», Ryan Reynolds. Sammen skal de gi liv til en kommende film fra Universal. Filmen har fått tittelen «Most Wanted», og er det første filmprosjektet Bullock knytter seg til etter Oscarseieren i februar, og den påfølgende utroskapsskandalen som ledet fram til bruddet med Jesse James.

 

Anne Fletcher blir dama som skal regissere filmen, som beskrives som en actionkomedie. «Most Wanted» sammenlignes med «Midnight Run» fra 1988 - med Robert De Niro i hovedrollen.

 

I «Most Wanted» får vi følge Sandra Bullocks karakter, som er mistenkt i en straffesak. Hun havner på rømmen med en FBI-agent etter at de to blir overfalt på vei til rettssalen.

 

Bullock og Reynolds hadde ifølge thewrap.com fantastisk kjemi da de spilte mot hverandre i «The Proposal». Den romantiske komedien spilte inn mer enn 317 millioner dollar på verdensbasis i fjor, og nå håper nok filmselskapet Universal på en lignende suksess med «Most Wanted».

(©NTB)

 


Les alt om Sandra Bullock!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews