Bullock blir alenemor

(30.06.2010, sist oppdatert 30.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Ettersom skilsmissen fra Jesse James nå er klar er det ikke lenger noen tvil om at Sandra Bullock blir alenemor for gutten hun har adoptert, Lille Luis.

Det er offisielt over for Sandra Bullock og Jesse James, skriver magasinet OK!

 

Paret har fått ferdigstilt skilsmissen og legger bak seg et nesten fem år langt ekteskap. Det hele fikk en brå slutt da historier om James utroskap gikk verden rundt.

 

Bullock (45) lar imidlertid livet gå videre, og fikk en kjapp skilsmisse med begrunnelsen «uforenlige forskjeller». Nå går hun videre for å få fullført adopsjonen av Luis som alenemor.

 

Prosessen rundt skilsmissen skal ha gått for seg i minnelige former, sier Daryl Weinman, som er advokat i familierett og har base i Austin.

 

Det er uklart hvor vidt de to hadde en ekteskapsavtale, men James får nok ikke noe særlig av Bullocks formue. I Texas er loven nemlig slik at man må være gift i minst ti år for å kvalifisere til å få underhold etter endt ekteskap.

 

Magasinet OK! mener videre at Bullock har fått innvilget besøksrett til James? tre barn, som hun var stemor for i fem år.

(©NTB)

 


Les alt om Sandra Bullock!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews