Ville lage film som datteren kunne se

(07.10.2011, sist oppdatert 07.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Salma Hayek (45) forteller at det er den fire år gamle datteren Valentina som gjorde at hun tok rollen som pusekjæresten til Antonio Banderas i «Puss in Boots».

I det minste låner hun stemme til karakteren Kitty Softpaws, som stjeler både hjertet - og støvlene - til den sverdkjempende katten kjent fra «Shrek»-filmene.

 

- Jeg likte tanken på å gjøre en film som Valentina kunne se, siden jeg har gjort så mange som hun er for ung til å se, og noen som jeg antagelig aldri ønsker at hun skal se. Jeg er en ordentlig vakthund når det kommer til hva hun får se og ikke, sier Hayek til bladet Redbook.

 

Men de mer voksne beundrerne av Salma Hayek behøver ikke bekymre seg: Hun akter fortsatt å spille i actionfilmer og har allerede gjort en rolle i den nye Oliver Stone-filmen «Savages».

 

- Jeg spiller dronningen av et narkokartell. Han spurte om jeg hadde blitt «helt bløt» siden jeg er blitt mor. Jeg svarte «ja, men jeg kan spille djevelen om jeg trenger det, fordi når det kommer til stykket så er jeg skuespiller».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews