Romvideo for Beyoncé og Jay-Z?

(12.01.2012, sist oppdatert 12.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Beyoncé og Jay-Z er hete navn hvis det blir noe av plateselskapets drømmer om å filme verdens første musikkvideo i rommet.

Senere i år vil Richard Branson sende det første av sine Virgin Galactic romskip ut på en såkalt suborbital ferd, der de seks passasjerene får oppleve rundt seks minutter med vektløshet.

 

- Plateselskapssjefene har snakket om å lage en musikkvideo i rommet. Beyoncé og Jay-Z virker som det innlysende valget, sier en kilde til avisen The Sun.

 

Det ryktes at en rekke artister, blant dem Moby, «Star Trek"-stjernen William Shatner og «Alien"-skuespiller Sigourney Weaver skal ha sikret seg en av de kostbare billettene til Bransons romturismeprosjekt.

 

Men nå som superparet er nybakte foreldre, spørs det litt: Kanskje gjør de som Salma Hayek. Hun medgir at hun i sin tid booket et sete.

 

- Jeg reserverte en plass med Virgin Galactic-ekspedisjonen. Så ble jeg gravid, nå er jeg mamma. Og jeg kommer ikke til å reise, fastslo Hayek nylig i et intervju.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews