Kate Hudson vakrest i verden

(02.05.2008, sist oppdatert 02.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Kate Hudson er vakrest i verden, ifølge det amerikanske bladet People.

Hudson (29) kom helt til topps på den årlige listekåringen over de 100 vakreste menneskene i verden.

 

Kate Hudsons kommentar er at hun ikke kan huske sist hun fikk en manikyr eller ansiktsbehandling. Hun er mor til fire år gamle Ryder Russell, og ble høsten 2006 separert fra barnefaren Chris Robinson fra Black Crowes - angivelig fordi hun hadde falt for motspiller Owen Wilson.

 

Romansen var over etter et år, og bruddet - og at Kate ble sett med en ny mann - skal ha medvirket til Wilsons depresjonsproblemer og selvmordsforsøk. Nå meldes det at de har begynt å treffes igjen.

 

På listen over de 100 vakreste finner man også nykommere som Miley Cyrus og Vanessa Hudgens, og listegjengangere som Isla Fisher, Salma Hayek, Jennifer Lopez, Halle Berry, Jessica Alba, Angelina Jolie og Nicole Kidman. Også musikere som Mary J. Blige, Carrie Underwood, Norah Jones er med - og som en av få vakre haner i kurven, Josh Groban.

(©NTB)

 

 




Kommentarer fra brukere


noob
05.05.2008 12:02
LOL!! Jessica Alba er penest sier nå jeg!

nooob
07.05.2008 18:52
ENIG!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken







 
Req.time: 0.191 sec - 1 pageviews