Halle Berry fikk Hayek til å vitne for seg

(20.08.2012, sist oppdatert 20.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Halle Berry ønsker å ta med seg datteren Nahla (4) til Paris, der den franske forloveden venter - og fant seg en ny alliert i Salma Hayek.

Nå har den bitre barnefordelingsstriden, som har pågått siden Berry og Nahlas far Gabriel Aubry skilte lag i 2010, tatt en ny vending. Aubry vil at Nahla skal bli boende i USA, der han også er bosatt.

 

Halle Berry, som har rast mot nærgående paparazzifotografer i USA ved flere anledninger, hevder nå at Europa er et mye tryggere sted for et kjendisbarn å vokse opp.

 

Før helgen viste det seg at Berry nå har overtalt venninnen Salma Hayek - gift med en fransk milliardær - til å skrive en erklæring Berry fremla i rettssalen i Los Angeles om at Frankrike var et «mye tryggere sted for kjendiser».

 

Mexicanskfødte Hayek hevder at hun og datteren Valentina (4) slipper unna nærgående fotografer i Frankrike.

(©NTB)

 


Les alt om Halle Berry og Salma Hayek!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews