Faren stoppet Hayeks turnkarriere

(19.06.2012, sist oppdatert 19.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Faren stoppet Hayeks turnkarriere. Foto: © Pixplanete / PR Photos
Salma Hayek er i dag en berømt skuespiller - men kunne muligens vært en nesten like berømt turner. Foto: © Pixplanete / PR Photos
Som barn drømte Salma Hayek om å delta i OL som turner. Men drømmen satte faren hennes en stopper for.

Han ville at hun skulle ha «en normal barndom», sier Hayek i et intervju med Wenn. Så god var nemlig lille Salma da hun deltok på en treningsleir sommeren 1970, at talentspeidere plukket henne ut som kandidat til neste OL.

 

- Men jeg var 8 eller 9 år, og faren min sa nei fordi jeg måtte bodd i Mexico City på en pensjonatskole for turnere, og trent 6-8 timer om dagen - noe som for meg hørtes ut som paradis, sier Hayek i dag.

 

Hun forteller at hun var skuffet da, men at hun ikke bebreider faren - fordi skuespillerdrømmene hun også hadde gikk i oppfyllelse.

 

- Faren min trodde at jeg ikke ville få en normal barndom, og han ville at jeg skulle være normal. Synd at det ikke virket, tross alle anstrengelsene hans, ler Salma Hayek - som nå er gift med en fransk mangemilliardær og mor til Valentina Paloma (4). Idag kan hun ikke fordra å trene, men tvinger seg til å gjøre det fordi hun merker at kroppen trenger det.

 

- Etter at du har fått barn og etter at du er fylt 40, glem det jenter - og hygg dere mens dere kan!

 


Les alt om Salma Hayek!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews