Take That vurderte navnebytte

(19.10.2010, sist oppdatert 19.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Da Take That skulle gjøre comeback, vurderte de å bytte navn til The English - for å kvitte seg med boybandarven.

Tanken på navnebyttet gjorde at de begynte å tenke nytt musikalsk når de skulle lage sitt nye album «Progress», som slippes i november.

 

Gary Barlow sier at han kjedet seg ved tanken på å lage nok en ny plate som kvartett, helt til det i juli i år ble klart at Robbie Williams kom tilbake om bord i bandet.

 

- At Robbie kom tilbake løste alt. Det gjorde ting interessante igjen, sier Barlow i et intervju med bladet Qs desemberutgave. Der er Take That blitt fotografert av rockestjernen og fotografen Bryan Adams.

 

På plateomslaget til «Progress» viser Take That sin angivelige musikalske evolusjon gjennom å imitere den berømte bildet av menneskets utvikling fra ape.

 

Ifølge Daily Mail viser albumet et «radikalt stilskifte», der bandet legger mindre vekt på ballader og eksperimenterer mer med elektronisk pop.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.206 sec - 1 pageviews